Showroom keukens - Artisan keukens

GOEDKOPE SHOWROOM KEUKENS

In onze showroom hebben we verschillende soorten keukens opgezet. Deze wisselen wij af met nieuwe modellen. Oude modellen kunnen dan overgenomen worden voor een showroom prijs. Daarnaast hebben wij meerdere keukens in voorraad die zo meegenomen kunnen worden. Onze showroom modellen wisselen snel. Kom daarom langs in onze showroom voor de laatste modellen.

MONTAGE VAN SHOWROOM KEUKENS

Wij kunnen de keukens demonteren in onze showroom en bij u thuis weer monteren. Wilt u (de)montage kosten besparen? U kunt dan zelf de keuken demonteren in de showroom en thuis weer monteren. Zo bespaart u keukenmontage kosten. Denk hierbij wel aan de juiste transport. De onderdelen kunnen namelijk vrij groot zijn die niet in de meeste auto’s passen.

Showroom keukens

Goedkope keukens

Ben je op zoek naar een goedkope keuken? Naast een keuken op maat, hebben wij ook showroom keukens. Dit zijn keukens die wij uit voorraad of snel kunnen leveren voor lage prijzen.

Benieuwd naar onze goedkope keukens? Kom langs in onze showroom of bekijk de showroom keukens op de website.

Showroom keukens

Bezoek onze showroom

Wij kunnen uw wensen snel en gemakkelijk omzetten naar een 3D ontwerp. Dit kan bij u thuis, online of bij ons in de showroom. Binnen een half uur is uw droomkeuken te zien in een 3D ontwerp.

Wij nemen graag de tijd hiervoor. Daarom is het verstandig om een afspraak hiervoor in te plannen.

Maak een afspraak
Showroom keukens
Whatsapp chat Whatsapp chat