Passie en kennis

Als familiebedrijf is ons streven om iedereen goed advies te geven. Of je nu een keuken bij ons of bij iemand anders koopt, wij hebben het beste met u voor. Daarom denken we graag met u mee en proberen we een keuken te ontwerpen die voldoet aan al uw wensen maar ook past binnen uw budget! Wij hebben jarenlange ervaring en hebben het beste met u voor. Daarom kunnen wij u vaak een zeer scherpe concurrerende prijs aanbieden voor uw droomkeuken. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze persoonlijke aanpak.

Complete dienstlevering

Een keuken kopen is geen alledaagse taak. Daar wilt u goed in begeleid worden door een expert. Onze experts geven u eerlijk advies vanaf het eerste contactmoment en staan u na levering graag te woord. Uw keuken moet namelijk jaren meegaan. Daarom biedt onze leverancier 5 jaar garantie. Hiervoor gaan wij als volgt te werk.

1. Afspraak maken

Een keuken samenstellen en ontwerpen kost vaak veel tijd. Daarom is het verstandig om een afspraak te maken. Dit kunt u via het formulier op deze pagina doen. Zo hoeft u niet te wachten en kunnen we ruim de tijd nemen om uw wensen te bespreken. Daarbij zijn de volgende punten belangrijk

  • Wat is het budget dat u in gedachten heeft? Wij houden dan rekening mee met het materiaal en de apparatuur. Zo zijn er namelijk kookplaten van enkele honderden of duizenden euro’s
  • Afmetingen van de ruimte waar uw nieuwe keuken in komt.
  • Denk alvast na over de indeling, apparatuur en aantal kasten/lades.
  • Laat u inspireren door de keukens in onze website of online

2. 3D ontwerp

Om u een goed beeld te geven van de ruimte en de keuken, kunnen wij een 3D ontwerp maken. Dit doen we door samen uw wensen te bespreken. Onze adviseurs zullen de door u gekozen materialen en apparatuur in het ontwerp verwerken en met u delen. Daarbij wordt direct al een prijs getoond. Mocht het ruim binnen uw budget passen, kunt u altijd kijken naar extra kasten, kwalitatief beter materiaal of A-merk apparatuur. Uiteraard is het ook mogelijk om uw keuken goedkoper te maken. Daarbij zal uw adviseur u verder adviseren.

Deze kan ook bewaard of geprint worden zodat u deze kunt meenemen en er over na kunt denken. Uiteraard kan uw ontwerp ook direct besteld worden bij de leverancier. De levering van uw keuken kan enkele weken tot twee maanden duren. Dit is afhankelijk van de leveranciers. Uw adviseur kan de levertijd met u delen.

Naast een 3D ontwerp kan de adviseur u ook een tekening meegeven waarop alle aansluitingen staan. Denk bijv. aan de waterafvoer of stopcontacten voor de verschillende apparatuur. Deze kunt u vervolgens met uw aannemer delen zodat deze het voorbereidende werk kan uitvoeren. Mocht u geen aannemer hebben, kunt u onze adviseur vragen naar de mogelijkheden.

3. Levering en montage

De keuken kan bij u thuis geleverd en gemonteerd worden door onze medewerkers. Deze zullen samen met u alle onderdelen uitpakken en controleren op beschadigingen of ontbrekende onderdelen. Uw nieuwe keuken kan binnen één dag opgeleverd worden, afhankelijk van de grootte van uw keuken. Bij het ontwerpen kan de adviseur u daar meer over vertellen.

4. Garantie en aftercare

Uw nieuwe keuken is een product dat wij met veel trots aan u leveren. Daarom werken wij met uiterste precisie en hebben we uiterst bekwame medewerkers. Toch kan het zijn dat er iets niet klopt of met de tijd defect kan raken. Mocht dat het geval zijn kunt u ons altijd bellen en staan wij u graag te woord. Wij proberen een aantal weken na de levering een controle in te plannen. Tijdens deze afspraak komt er een controleur langs die uw keuken controleert op montage en afwerking. Daarbij vragen wij u uw ervaring met de controleur te delen zodat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen en verhogen.

Keuken binnen uw budget

Omdat iedereen andere wensen heeft kan de prijs van een keuken zeer variëren. Zo zijn er keukens van enkele duizenden of tienduizenden euro’s. Wanneer u uw budget aangeeft, zullen onze adviseurs hier rekening mee houden. De prijs is afhankelijk van de volgende punten:

  • Aantal keukenkasten en lades
  • Keukenapparatuur. Zo zijn er kookpalten van enkele honderdend of duizenden euro’s
  • Keukenfrontjes. Denk hierbij aan simpele houten fronts of vingerafdruk- en krasvrije fronts.
  • Aanrechtblad. Dit kan bijv. een houten, composiet, keramiek etc. keukenblad zijn.

Indien u handig bent kunt u eventueel ook besparen op de montage door zelf de keuken te monteren. Vraag hierbij wel naar de garantievoorwaarden.