Moderne keukens - Artisan keukens

GROOT ASSORTIMENT MODERNE KEUKENS

Bent u gek op de stijl van moderne keukens? Dan vindt u de keuken die u zoekt bij Artisan Keukens! In onze showroom van ruim 850 vierkante meter vindt u een ruim aanbod moderne keukens van hoge kwaliteit. Of maak een afspraak bij u op locatie met een van onze specialisten!

MODERNE KEUKENS MET EEN MINIMALISTISCH DESIGN

Moderne keukens kenmerken zich door een strak en minimalistisch design. U bereikt deze uitstraling door te kiezen voor keukenkastjes in een neutrale kleur zoals wit, zwart of aardetinten met een hoogglans afwerking. Ook vindt u in moderne keukens vaak minimalistische keukenapparatuur. De specialisten in onze showroom helpen u graag met het vinden van de moderne keuken van uw dromen. Daarnaast verkopen we ook losse keukenapparatuur die past bij uw keuken. Denk hierbij aan:

  • Afzuigkappen
  • Kookplaten
  • Ovens en magnetrons
  • Vaatwassers
  • Vries- en koelkasten
  • Koffiemachines

KEUKENS VAN DUITSE KWALITEIT

Alle keukens van Artisan Keukens zijn van Duitse kwaliteit. Duitse keukens staan bekend om hun bijzonder hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn de moderne keukens van Artisan Keukens ook nog erg betaalbaar! Wilt u graag een moderne keuken bij ons bestellen? Dat kan! Hiervoor maakt u via het contactformulier op de site een afspraak met een van onze medewerkers. Dit kan in de showroom of bij u op locatie. Samen met onze specialist bekijkt u het assortiment aan moderne keukens en selecteert u uw ideale keuken. Vervolgens realiseren wij voor u een gratis 3D keukenontwerp op maat. Hiermee kunt u vanuit alle kanten bekijken of u tevreden bent over uw toekomstige keuken. Tenslotte ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, waarna de keuken bij u thuis geleverd wordt. Wij verstrekken altijd een garantie van 5 jaar op uw nieuwe keuken.

Showroom keukens

Goedkope keukens

Ben je op zoek naar een goedkope keuken? Naast een keuken op maat, hebben wij ook showroom keukens. Dit zijn keukens die wij uit voorraad of snel kunnen leveren voor lage prijzen.

Benieuwd naar onze goedkope keukens? Kom langs in onze showroom of bekijk de showroom keukens op de website.

Showroom keukens

CONTACT MET ARTISAN VOOR UW MODERNE KEUKEN

Heeft u nog vragen over de moderne keukens van Artisan Keukens? Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Via het online formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact. U stuurt dan een bericht via het contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar 026-3799958 of mailen naar info@artisankeukens.nl. Bij Artisan Keukens vindt u de moderne keuken die u zoekt!

Contact
Showroom keukens
Whatsapp chat Whatsapp chat