UW KEUKEN OP MAAT GEMAAKT

Wilt u graag een keuken die precies past bij de afmetingen van uw woning? Artisan Keukens levert maatwerk keukens die geheel voor u op maat wordt gemaakt! In onze ruime showroom van 850 vierkante meter vindt u hoogwaardige keukens in alle soorten en maten. Er is er altijd een die past bij uw woonwensen en uw interieurstijl. Neem voor meer informatie contact met ons op.

MAATWERK KEUKENS VAN DUITSE KWALITEIT

Wanneer u zoekt naar maatwerk keukens, komt u terecht in een wirwar van keukenwinkels met wisselende prijs-kwaliteit verhoudingen. Bij Artisan Keukens weet u zeker dat u een hoogwaardige keuken tegen een betaalbare prijs krijgt. Wij leveren namelijk keukens van Duitse kwaliteit. Duitse keukens staan erom bekend dat ze erg duurzaam zijn en een bijzonder hoge kwaliteit hebben. Deze maatwerk keukens verkopen wij ook nog tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Wij verstrekken altijd een garantie van 5 jaar op uw nieuwe keuken. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Kom dan een kijkje nemen in de showroom. Hier verkopen wij onder andere:

  • Klassieke keukens
  • Design keukens
  • Moderne keukens
  • Greeploze keukens

Heeft u nog vragen over maatwerk keukens? Onze specialisten helpen u graag!

UW KEUKEN OP MAAT GEMAAKT

Bij Artisan Keukens helpen wij u van A tot Z met uw maatwerk keuken. Wanneer u in samenwerking met onze specialist uw ideale keuken bij ons heeft uitgekozen, dan realiseren wij voor u een gratis 3D keuken ontwerp. Zo kunt u uw toekomstige keuken uitgebreid van alle kanten bekijken. Op deze manier doen wij nét dat beetje extra voor onze klanten. Kunt u wel wat hulp gebruiken met uw maatwerk keuken? Maak dan een afspraak met Artisan Keukens via het contactformulier hier op de site. Deze afspraak kan plaatsvinden in onze showroom of op uw locatie. Met een van onze medewerkers bekijkt u dan ons uitgebreide assortiment en selecteert u uw ideale keuken. Bent u tevreden over het 3D keuken ontwerp dat u van ons heeft ontvangen? Dan komen wij vervolgens met een vrijblijvende offerte, waarna de keuken bij u thuis geleverd kan worden.