KEUKENS VAN DUITSE KWALITEIT

In onze ruime keukenwinkel van wel 850 vierkante meter vindt u een groot aanbod aan keukens van Duitse kwaliteit. Duitse keukens staan bekend om hun bijzonder hoge kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor kunt u extra lang genieten van uw nieuwe keuken, zonder dat deze veel onderhoud nodig heeft. Daarnaast zijn de keukens van Artisan Keukens ook nog bijzonder betaalbaar. Dat is natuurlijk prettig voor uw portemonnee. Wanneer u een keuken koopt in onze keukenwinkel krijgt u hier 5 jaar garantie op. Kom dus een langs in onze keukenwinkel en bekijk het ruime aanbod!

3D KEUKENONTWERP OP MAAT

Graag vertellen wij u meer over hoe het kopen van een keuken bij Artisan Keukens in zijn werk gaat. Eerst plant u met ons een afspraak in de keukenwinkel of bij u op locatie. Samen met een van onze medewerkers kiest u vervolgens uw ideale keuken uit ons assortiment. Bij Artisan Keukens gaan wij altijd graag nét dat stapje verder voor onze klanten. Daarom maken wij vervolgens gratis een 3D keukenontwerp voor u, zodat u precies kunt zien hoe de keuken eruit komt te zien in uw woning. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte, waarna de keuken geleverd kan worden vanuit onze keukenwinkel.

BETAALBARE KEUKENAPPARATUUR VAN DUITSE KWALITEIT

Ook voor betaalbare keukenapparatuur van de welbekende Duitse kwaliteit moet u in onze keukenwinkel zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Afzuigkappen
  • Kookplaten
  • Ovens en magnetrons
  • Vaatwassers
  • Vries- en koelkasten
  • Koffiemachines

Kortom, voor alle keukenapparatuur die u zoekt kunt u terecht in de keukenwinkel van Artisan Keukens!

CONTACT MET ARTISAN KEUKENS

Wilt u een afspraak maken met een van onze keukenexperts? Of wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden al uw vragen graag voor u. Via het online formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar via 026-3799958. U kunt ook een mail sturen naar info@artisankeukens.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de Artisan Keukens keukenwinkel!