Keukens - Artisan keukens

Bekijk alle keukens uit onze collectie

Dankzij onze grote assortiment aan fronts, werkbladen, materialen en stijlen kunnen wij jouw droomkeuken realiseren. Bekijk hieronder een aantal mogelijke keukens. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je een keuken in gedachte die je uitgewerkt wilt hebben? Maak een afspraak om een 3D ontwerp van jouw keuken te maken.

De mooiste keukens vindt u bij Artisan

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Kom dan eens langs in de showroom van Artisan en laat u verrassen door onze betaalbare keukens van Duitse kwaliteit! Neem voor al uw vragen of voor een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

Stijlvolle keukens van Duitse kwaliteit

In de showroom van Artisan vindt u een groot aanbod aan onder andere:

Al onze producten zijn van Duitse kwaliteit. Dat wil zeggen dat ze bijzonder hoogwaardig en erg duurzaam zijn. Kiest u voor een keuken van Artisan, dan kiest u voor een betaalbare en degelijke keuken waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wanneer u een keuken koopt in onze keukenwinkel, dan krijgt u hier 5 jaar garantie op. Kom dus eens langs in onze keukenwinkel en bekijk het ruime aanbod!

Een keuken bestellen bij Artisan

Wilt u graag een nieuwe keuken bij ons bestellen? Graag vertellen wij u hoe dat proces in zijn werk gaat. Eerst maakt u een afspraak om samen met een van onze medewerkers uw ideale keuken uit te kiezen. Bij Artisan gaan wij altijd graag nét dat stapje verder voor onze klanten. Daarom verzorgen wij gratis een 3D keukenontwerp voor u. Met dit ontwerp ziet u direct hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte, waarna de keuken bij u thuis geleverd kan worden. Wilt u graag meer informatie over het kopen van een keuken bij Artisan? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Vragen? Bel Artisan

Wilt u ook graag een mooie keuken van Artisan, wilt u een vrijblijvende offerte opvragen of heeft u een andere vraag voor ons? Stel al uw vragen gerust, onze medewerkers staan u graag te woord. Via het contactformulier hier op de site stuurt u ons eenvoudig en snel een bericht. Liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar via het nummer 026-3799958. U kunt ook een mail sturen naar info@artisankeukens.nl. Voor betaalbare keukens van Duitse kwaliteit bent u bij Artisan aan het juiste adres!

Showroom keukens

Loop eens binnen in onze showroom

Op onze website hebben wij diverse keukens staan zodat u al wat inspiratie op kunt doen. U kunt uiteraard ook spontaan onze showroom bezoeken. In onze showroom vindt u een breed scala aan diverse keukens. Van modern tot aan klassiek en van kookeilanden tot aan compacte keukens.

Showroom

Bezoek onze showroom

Wij kunnen uw wensen snel en gemakkelijk omzetten naar een 3D ontwerp. Dit kan bij u thuis, online of bij ons in de showroom. Binnen een half uur is uw droomkeuken te zien in een 3D ontwerp.

Wij nemen graag de tijd hiervoor. Daarom is het verstandig om een afspraak hiervoor in te plannen.

Maak een afspraak
Showroom keukens
Whatsapp chat Whatsapp chat