De kosten van een keuken in Zevenaar

Wilt u de nieuwste apparatuur in uw keuken of volstaat een keuken met alle basisapparatuur? Afhankelijk daarvan wordt de prijs bepaald. Showroom keukens kunt u doorgaans vanaf 5.000 euro bestellen. Voor een kleine meerprijs kunt u de indeling aanpassen indien nodig. Voor een keuken op maat maakt onze specialist een voorstel op basis van uw wensen. 

Kies de keuken die past bij uw smaak

De gemiddelde keuken staat minimaal 15 jaar in huis. Logisch dat u dan niet voor het eerste, beste exemplaar kiest. U wilt een tijdloze keuken die past bij uw smaak en tegen een stootje kan. Bij ons stelt u uw eigen droomkeuken samen in iedere gewenste stijl. Een greep uit de verschillende stijlen:

Moderne keukens 

Strakke lijnen, greeploze lades en neutrale kleuren in combinatie met aardetinten in hoogglans. Een moderne keuken heeft een design dat niet afleidt en vaak voorzien is van de nieuwste keukenapparatuur. Perfect voor (jonge) gezinnen die gemak belangrijk vinden, oog hebben voor design en waarbij de kinderen zich niet stoten aan uitstekende greepjes. 

Klassieke keukens

Stijlvol, warm en nostalgisch. Onze klassieke keuken geeft een stijlvolle uitstraling in combinatie met een landelijke tint. In deze keuken staat gezelligheid voorop en is het een perfecte plek om met de familie samen te komen aan de grote tafel in het midden, terwijl herinneringen worden opgehaald en anekdotes verteld. Klassieke keukens passen perfect in landelijke interieurs en boerderijen.

Design keukens

Strak, minimalistisch en voorzien van de nieuwste technische snufjes. Weinig tijd vanwege het drukke (gezins)leven maar toch samen genieten van een voedzame maaltijd? De design keuken is voorzien van de beste keukenapparatuur en is onderhoudsvriendelijk door de geringe afleiding. 

Showroomkeukens

Wilt u dat uw keuken van alle gemakken is voorzien, tegen een fijne prijs? Onze showroomkeukens zijn klaar om direct bij u thuis in Zevenaar te plaatsen. Deze keukens zijn voorzien van alle gemakken en u hoeft niet meer na te denken over kleuren of materiaal. Bekijk de voorbeelden op onze website of bezoek onze showroom in Arnhem.

Realiseer uw droomkeuken

Uw volgende keuken gaat minimaal 15 tot misschien wel 30 jaar mee. Logisch dat u dan een keuken wilt die helemaal aansluit op uw wensen én dat deze aan alle kwaliteitseisen voldoet. Al onze materialen worden getest op een minimale levensduur van 15 jaar: alleen die producten komen terecht in de collectie. Dat noemen we Duitse kwaliteit. Uw keuken in Zevenaar van Artisan kan dus tegen een stootje.

 

Samen met u realiseren wij uw droomkeuken. Van de stijl tot de kleur en van het apparatuur tot aan de greepjes: ieder detail kunt u samenstellen onder begeleiding van onze ontwerper.

Aanrechtbladen

De keuze van het aanrechtblad lijkt een klein detail, maar bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw keuken. U kunt bij ons kiezen uit graniet, beton, hout, marmer, natuursteen, inox, composiet, keramiek, glas en kunststof.  

Keukenapparatuur

Welke keukenapparatuur u kiest, heeft veel invloed op de uiteindelijke kosten van uw keuken. Wij voeren alle grote merken – van Siemens tot Zanussi en van Quooker tot goedkopere alternatieven. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor een droomkeuken op maat. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

 

 • Ovens
 • Kookplaten
 • Afzuigkappen
 • Inbouwmagnetrons
 • Koelkasten en diepvriezers
 • Vaatwassers

Keukenkasten

Bent u gek op koken en nemen de kruiden en ingrediënten in uw keuken veel plaats in beslag? Of houdt u juist van strakke keuken zonder veel afleiding? De keukenkasten bepalen voor een groot deel de sfeer die uw keuken uitstraalt. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

 

 • Wandkasten
 • Onderkasten 
 • Hoge kasten 
 • Greeploze kasten
 • Muurplanken
 • Afsluitwanden 
 • Vaatwasserfronts 

Stel uw eigen droomkeuken samen

Overtuigd van de kwaliteit van Artisan Keukens? In 6 stappen stelt u, samen met onze ontwerper, uw droomkeuken samen. 

 1. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen of maak direct een afspraak via ons formulier 
 2. Deze vrijblijvende afspraak is bij ons in Arnhem of bij u thuis in Zevenaar 
 3. Samen bespreken we uw wensen op basis van voorbeelden en zoeken we kleurstalen uit 
 4. Wij maken een 3D keukenontwerp op maat 
 5. Zodra het design akkoord is, ontvangt u van ons een offerte 
 6. Na ondertekening van de offerte gaan wij aan de slag en wordt de keuken gemiddeld binnen 8 weken bij u thuis in Zevenaar afgeleverd 

Maak een afspraak met onze ontwerper om de wensen van uw droomkeuken in Zevenaar te bespreken. 

Keukens kopen in de buurt van Zevenaar

Een keuken moet helemaal naar uw wens zijn. Daarom gingen anderen u al voor en lieten ze hun droomkeuken ontwerpen in Zevenaar door Artisan keukens. Daarom kiest u voor onze keukens:

✅Dagelijks worden onze complete inbouwkeukens op alle fronten getest tijdens de kwaliteitsaudit: zo bent u verzekerd van de beste (Duitse) kwaliteit
✅Onze specialisten stellen uw wensen voorop

✅Volledige begeleiding bij de realisatie van uw droomkeuken
✅Afspraak is afspraak: we zorgen voor open communicatie en bieden vooraf transparantie en duidelijkheid over levertijden
✅Wij voeren alle grote merken keukenapparatuur zodat u de keuken van uw dromen krijgt
✅Alle keukenonderdelen voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen
✅De productie en verzending wordt zoveel mogelijk CO2-neutraal uitgevoerd 

Woont u in de regio Zevenaar en kan uw keuken een upgrade gebruiken? Op slechts 15 minuten rijden van Zevenaar ligt Artisan keukens in Arnhem. Bezoek onze showroom of plan een afspraak bij u thuis in Zevenaar in.