ARTISAN KEUKENS IS UW KEUKENEXPERT

Wilt u graag een nieuwe keuken in Wijchen? De keuze voor een nieuwe keuken is erg persoonlijk, iedereen heeft namelijk weer andere wensen en voorkeuren. Met het ruime keukenassortiment van Artisan Keukens heeft u gelukkig meer dan genoeg keuze en vindt u gegarandeerd de keuken die helemaal bij u past. Bovendien zijn al onze keukens ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd! Komt u binnenkort een kijkje nemen in onze ruime showroom?

HOOGWAARDIGE KEUKEN VOOR UW WONING IN WIJCHEN

Wilt u een keuken met een robuuste uitstraling, of gaat u toch voor strakke lijnen? Het kan allemaal bij Artisan Keukens! Wij verkopen onder andere:

  • Klassieke keukens
  • Design keukens
  • Moderne keukens
  • Greeploze keukens

Alle keukens van Artisan Keukens zijn van Duitse kwaliteit. Dat wil zeggen dat ze goed tegen een stootje kunnen en lang meegaan zonder dat ze groot onderhoud nodig hebben. Zo geniet u dus zorgeloos van uw nieuwe keuken in Wijchen. Zeker ook omdat u van ons altijd 5 jaar garantie krijgt op uw keuken en omdat onze keukens allemaal zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Naast complete keukens verkopen wij ook keukenapparatuur zoals afzuigkappen, kookplaten, ovens, magnetrons, vaatwassers, vries- en koelkasten en koffiemachines voor uw keuken in Wijchen.

KEUKENADVIES OP MAAT

Heeft u hulp nodig met het uitkiezen van een nieuwe keuken? Schroom dan niet om de hulp van Artisan Keukens in te schakelen! Via het formulier hier op de site maakt u eenvoudig een afspraak met een van onze medewerkers voor keukenadvies op maat. Deze afspraak kan plaatsvinden in onze showroom of bij u thuis in Wijchen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom krijgt u een gratis 3D keukenontwerp. In dit ontwerp hebben wij de keuken precies volgens uw wensen vormgegeven. Zo kunt u de keuken nog eens rustig bekijken voordat u akkoord gaat met onze scherp geprijsde en vrijblijvende offerte. Vervolgens komen wij de keuken in Wijchen bij u afleveren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM OF NEEM CONTACT OP

Heeft u nog vragen over de keukens van Artisan Keukens? Of wilt u advies over uw keuken in Wijchen? Stel uw vragen gerust. Dit kan via het online formulier hier op de site of door te bellen naar 026-3799958. U kunt ook een mail sturen naar info@artisankeukens.nl. Artisan Keukens is dé keukenspecialist voor uw nieuwe keuken in Wijchen!