KOM INSPIRATIE OPDOEN IN ONZE SHOWROOM

Woont u in Wageningen, en bent u wel toe aan een nieuwe keuken? Artisan Keukens helpt u hier graag mee! In onze ruime showroom verkopen wij hoogwaardige, betaalbare keukens. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u om uw droomkeuken te selecteren.

KEUKENS EN KEUKENACCESSOIRES IN WAGENINGEN

Bij Artisan Keukens vindt u een brede keukencollectie met keukens in allerlei stijlen en van verschillende materialen. Wat deze keukens gemeen hebben is dat ze allemaal zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Artisan Keukens verkoopt hoogwaardige keukens van duurzame Duitse kwaliteit, waardoor u zeker weet dat u extra lang van uw nieuwe keuken in Wageningen kunt genieten. Wat voor keuken u ook zoekt, in ons ruime assortiment vindt u altijd de keuken die past bij uw interieurstijl en uw woonwensen. Zo vindt u in onze showroom onder andere:

  • Klassieke keukens
  • Design keukens
  • Moderne keukens
  • Greeploze keukens

Op alle keukens krijgt u 5 jaar garantie. Niet alleen voor een nieuwe keuken in Wageningen kunt u terecht bij Artisan Keukens, maar ook voor keukenapparatuur zoals afzuigkappen, kookplaten, ovens, magnetrons, vaatwassers, vries- en koelkasten en koffiemachines. Net als onze keukens, is ook onze keukenapparatuur van zeer hoge kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd.

HULP VAN EEN KEUKENEXPERT IN WAGENINGEN

Heeft u nog vragen over uw nieuwe keuken in Wageningen? Schroom dan niet om om hulp te vragen bij een van de medewerkers van Artisan Keukens. Via het formulier hier op de site maakt u gemakkelijk en snel een afspraak. Deze afspraak kan in onze showroom plaatsvinden of bij u thuis in Wageningen. Tijdens de afspraak beantwoorden onze medewerkers al uw vragen en bekijkt u samen ons ruime keukenassortiment. Heeft u uw droomkeuken gevonden? Dan krijgt u een gratis 3D keukenontwerp op maat. Zo kunt u uw toekomstige keuken goed bekijken voor u een besluit neemt. Ook krijgt u een scherp geprijsde en vrijblijvende offerte, waarna wij de keuken bij u in Wageningen komen afleveren.