BETAALBARE KEUKENS VAN DUITSE KWALITEIT IN EDE

Heeft u net een huis gekocht in Ede, of is uw woning in Ede aan een verbouwing toe? Vergeet dan ook de keuken niet! Bij Artisan Keukens vindt u betaalbare keukens van Duitse kwaliteit. Dat wil zeggen dat onze keukens zeer duurzaam zijn en goed tegen een stootje kunnen. Met een Artisan Keuken weet u dus zeker dat u er lang plezier van zult hebben in Ede.

HET ASSORTIMENT VAN ARTISAN KEUKENS

Weet u nog niet zo goed wat voor keuken u precies wilt in Ede? Kom dan inspiratie opdoen in onze showroom van ruim 850 vierkante meter. Hier vindt u een groot assortiment met allerlei verschillende keukens, zoals:

  • Klassieke keukens
  • Design keukens
  • Moderne keukens
  • Greeploze keukens

Naast hele keukens verkopen wij ook losse keukenapparatuur in onze showroom. Hierbij kunt u denken aan: afzuigkappen, kookplaten, ovens, magnetrons, vaatwassers, vries- en koelkasten en koffiemachines. Alle keukens en keukenapparatuur van Artisan Keukens zijn van hoge kwaliteit en worden verkocht tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien krijgt u altijd een garantie van 5 jaar op al onze keukens. Kom dus gerust eens een kijkje nemen en laat u door onze experts adviseren over uw keuken in Ede.

ZO KOMT UW NIEUWE KEUKEN IN EDE TOT STAND

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij een speciale werkwijze om er zeker van te zijn dat onze klanten tevreden zijn over hun nieuwe keuken in Ede. Graag vertellen wij u meer over hoe Artisan Keukens te werk gaat. Via het contactformulier hier op de website maakt u gemakkelijk en snel een afspraak met een van onze keukenexperts. Deze afspraak kan plaatsvinden in onze showroom of bij u thuis in Ede. Wanneer onze medewerker bij u langskomt dan bekijkt u samen ons ruime assortiment en selecteert u uw ideale keuken. Vervolgens maken wij een 3D ontwerp van uw nieuwe keuken. Zo kunt u uw toekomstige keuken op uw gemak bekijken. Ook krijgt u vast een scherp geprijsde en vrijblijvende offerte. Als u hiermee akkoord gaat, komen wij de keuken in Ede bij u afleveren.