Ontvang €500,- voor uw oude keuken

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Wij geven €500,- voor uw oude keuken en verzorgen het gehele proces voor u. Wij nemen uw oude keuken mee, leggen de elektra- en waterleidingen aan, leveren en monteren uw nieuwe keuken. Dat allemaal ook nog eens met de laagste prijsgarantie. Enige wat u hoeft te doen is een afspraak inplannen en samen met onze adviseurs een keuken ontwerpen.

Uw oude keuken

Wanneer u een keuken bij ons koopt, krijgt u €500,- voor uw oude keuken. Daarnaast komen wij uw oude keuken netjes demonteren en nemen wij het voor u mee. U hoeft de keuken dus niet te demonteren en naar de afvalbrengstation te brengen. Zo bespaart u veel tijd!

Aanleggen van elektra- en waterleidingen

In deze actie is het aanleggen van uw leidingwerk inbegrepen. U hoeft dus geen aparte monteur in te schakelen met extra kosten om de leidingen aan te leggen. Ook voorkom je op deze manier dat de leidingen verkeerd aangelegd worden door miscommunicatie. Onze monteurs zijn weten precies hoe de leidingen aangelegd moeten worden. Vraag wel naar de voorwaarden, want sommige werkzaamheden vallen hier niet onder. Denk bijv. aan het aansluiten van een nieuwe groep in uw meterkast.

Levering van uw nieuwe keuken

Zodra uw keuken is geproduceerd, plannen we een afspraak met u in om uw keuken te leveren en te plaatsen. Onze monteurs komen dan op het afgesproken moment om uw nieuwe keuken te leveren en te monteren. Gemiddeld is dit binnen één dag geregeld, afhankelijk van de grootte van uw keuken. Na montage controleert u samen met onze monteurs of alles naar wens is en er geen mankementen of schade is.

Maak snel een afspraak of bezoek onze keukenwinkel in Arnhem