Zelf een mooie keuken ontwerpen

Wilt u graag zelf uw keuken ontwerpen zodat deze helemaal past bij uw interieurstijl en uw woonwensen? Dan bent u bij Artisan Keukens aan het juiste adres! Onze professionele medewerkers helpen u van A tot Z met het ontwerpen van uw droomkeuken. Lees snel verder of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Gratis 3d keukenontwerp

Graag vertellen wij u hoe het proces van het ontwerpen van een keuken in zijn werk gaat bij Artisan Keukens. Telefonisch of via de site kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen met een van onze keukenexperts. Samen kiest u dan een van onze keukens uit het ruime assortiment. Dit wordt uw basis. Vervolgens gaat u samen met de expert aan de slag om de keuken helemaal volgens uw wensen vorm te geven. U krijgt van ons een gratis 3D keukenontwerp zodat u precies kunt zien hoe uw keuken eruit zal zien als hij eenmaal af is. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan krijgt u een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat, komen wij de keuken bij u thuis afleveren.

Keukens van Duitse kwaliteit

Artisan Keukens levert stijlvolle en betaalbare keukens van Duitse kwaliteit. Dat wil zeggen dat ze van bijzonder hoge kwaliteit en erg duurzaam zijn. Kiest u voor een keuken van Artisan Keukens, dan kiest u voor een betaalbare en degelijke keuken waar u jarenlang van kunt genieten. Wij geven altijd 5 jaar garantie op de keukens die we verkopen.

De apparatuur voor uw zelf ontworpen keuken

Ook voor betaalbare keukenapparatuur voor in uw zelf ontworpen keuken kunt u terecht bij Artisan Keukens. In onze showroom van ruim 850 vierkante meter vindt u onder andere:

  • Afzuigkappen
  • Kookplaten
  • Ovens en magnetrons
  • Vaatwassers
  • Vries- en koelkasten
  • Koffiemachines

Tussen ons ruime aanbod vindt u altijd de keukenapparatuur die precies past bij uw keuken!