Verwen jezelf met een gratis Quooker

Deze kerst hebben we een geweldige giveaway. We geven namelijk gratis een Quooker Fusion weg. Wat je hiervoor moet doen? Vrij simpel. Volg de volgende vier stappen:

  1. Volg @artisan_keukens op instagram
  2. Like de giveaway post op instagram: https://www.instagram.com/artisan_keukens/
  3. Reageer op de post en tag 3 vrienden. Hoe vaker je reageert, hoe meer kans je maakt.
  4. Deel de giveaway post op je verhaal en tag @artisan_keukens (bij een privé account kun je een screenshot sturen)

De giveaway is ook actief op Facebook. Doe ook mee met de facebook giveaway en verdubbel je kans!

Gratis Quooker kerst giveaway

Quooker Fusion

Met een Quooker kraan in je keuken heb je direct kokend water. Dit heeft vele voordelen. Je hebt namelijk geen stroom slurpende water koker nodig waar je op moet wachten. Met een simpele beweging heb je veilig heet water uit de kraan. Zo heb je binnen enkele seconden een kop thee gezet! De Quooker is uiterst veilig. Deze heeft namelijk aparte toevoer voor kokend en gewoon water. Zo kun je direct koud water uit de kraan tappen zonder je vingers te verbranden.

De kraan die je kunt winnen met de giveaway is een showmodel. Je krijgt bij de kraan een nieuwe filter zodat je kraan zo goed als nieuw is!

De trekking

De trekking is op 25 december en de winnaar zal via de story bekend gemaakt worden. Wij nemen na de bekendmaking contact op met de winnaar. De Quooker zal gratis geleverd worden binnen Nederland. Heb je gewonnen en woon je in het buitenland? Dan kun je de Quooker komen ophalen in onze vestiging in Arnhem of neem contact met ons op voor andere opties (afhankelijk van je locatie).

De winnaar is bekend

De GIVEAWAY is een razend succes geworden. Er hebben duizenden mensen gereageerd en deelgenomen. Helaas waren er een aantal deelnemers die niet voldeden aan de voorwaarden. Daardoor hebben we de trekking enkele keren opnieuw moeten doen na een controle. Uiteindelijk  is het gelukt om een winnaar te selecteren!

Hou onze social media in de gaten voor nog meer giveaway acties. Hopelijk kunnen we nog meer mensen blij maken!

Bekijk de video op YouTube voor een hogere kwaliteit waar de namen beter leesbaar zijn op: KERST GIVEAWAY