Greeploze keukens - Artisan keukens

BEKIJK ONS RUIME AANBOD AAN GREEPLOZE KEUKENS

Artisan Keukens verkoopt een groot assortiment hoogwaardige keukens van Duitse kwaliteit. In onze showroom van ruim 850 vierkante meter vindt u ook een groot aantal greeploze keukens. Onze specialisten geven u graag advies over uw ideale keuken.

Betaalbare greeploze keukens

Al onze greeploze keukens zijn dus van welbekende Duitse kwaliteit. Deze keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. Heeft u geen zin om veel tijd en geld te steken in het onderhoud van uw keuken? Dan is een keuken van Duitse kwaliteit echt iets voor u! Bent u geïnteresseerd in greeploze keukens? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Er zitten namelijk een heleboel voordelen aan verbonden, zoals:

  • Greeploze keukens zijn gemakkelijk schoon te houden
  • Een keuken zonder grepen oogt ruimer
  • Greeploze keukens zijn kindvriendelijker. Uw kind kan zich namelijk niet stoten aan scherpe handgrepen

Artisan Keukens biedt verschillende greeploze keukens tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien verkopen wij alle keukens met een garantie van 5 jaar. Heeft u nog vragen over onze greeploze keukens keukens? Neem dan gerust contact met ons op!

Vingerafdruk- en krasvrije keukens

Vingerafdrukken en krassen in uw keuken zijn verleden tijd met vingerafdruk- en krasvrije kasten. Dankzij extra sterk materiaal kunnen krassen weggeveegd worden en is je keuken vrij van vingerafdrukken. Maak een afspraak in onze showroom en vraag om een demonstratie.

Showroom keukens

Gratis 3d ontwerp op maat

Weet u al dat u een greeploze keuken wilt hebben, maar nog niet hoe die er precies uit moet komen te zien? Dan kunt u een afspraak maken met Artisan Keukens om u te helpen met de vormgeving van uw ideale keuken. Via het formulier hier op de site plant u een afspraak met ons in. Dit kan bij u op locatie of in onze showroom. Vervolgens bekijkt u samen met onze medewerker het aanbod aan greeploze keukens. Door ons gratis 3D ontwerp kunt u uw toekomstige keuken vervolgens van alle kanten goed bekijken. Wanneer u akkoord gaat met onze vrijblijvende offerte dan komen wij de keuken thuis bij u afleveren.

Keuken ontwerpen

Vragen? Stel ze gerust

Wilt u graag meer weten over onze greeploze keukens? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Wat uw vraag ook is, onze medewerkers beantwoorden hem graag. Via het formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact. Liever telefonisch contact? Daarvoor kunt u bellen naar 026-3799958. Wij zijn ook te bereiken per mail via info@artisankeukens.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de Artisan Keukens showroom om onze greeploze keukens te bekijken!

Contact
Showroom keukens
Whatsapp chat Whatsapp chat