Sylt 847

Deze prachtige keuken is voorzien van verschillende apparaten, lades en kasten. Door te kiezen voor een eenvoudige rechte opstelling hoeft deze keuken niet duur te zijn. Het materiaal, merk van de apparaten en de indeling van de kasten baseren een groot deel van de prijs. Met de volgende keuzes kun je een keuken al snel goedkoop krijgen:

  1. Ga voor B-merk apparatuur. Vaak hebben deze ook een lange garantie termijn en zijn ook deze zeer robuust. Je betaald dan niet te veel voor de merk.
  2. Als je kiest voor kast i.p.v. lades kom je al snel goedkoper uit. Lades hebben verschillende onderdelen waardoor je vaak wat duurder uit bent.
  3. Er zijn verschillende soorten aanrechtbladen. Een natuurstenen/marmeren aanrecht kan snel in de prijs oplopen. Als je kiest voor een houten werkblad ben je vaak goedkoper uit.

Zo kun je al vrij snel enkele duizenden euro’s goedkoper uit zijn. Vraag bij een 3D ontwerp altijd naar de mogelijkheden. Onze adviseurs kunnen u van alle informatie voorzien en u altijd een scherpe prijs aanbieden.

Mogelijke opstellingen

  • Rechte Keuken
  • Hoekvorm keuken
  • U vorm keuken
  • Parallel keuken
  • Keukeneiland

Specificaties

StijlKlassiek
GrepenMet greep
Type frontWit hout
SoftcloseJa
VerlichtingNee