Design keukens - Artisan keukens

Wat zijn design keukens

Design keukens stralen net wat meer luxe uit dan een gewone of klassieke keuken. Ze kenmerken zich door het gebruik van luxe materialen en een minimalistisch, strak design. Designs keukens zijn ontworpen voor ultiem gebruikscomfort en functionaliteit. Bij Artisan Keukens hebben wij verschillende design keukens in ons assortiment. Al onze keukens zijn van Duitse kwaliteit. Dat wil zeggen dat ze bijzonder hoogwaardig en duurzaam zijn. Bovendien hanteren wij ook nog zeer aantrekkelijke prijzen en krijgt u 5 jaar garantie op al onze design keukens! Mogen wij u binnenkort helpen met uw droomkeuken?

In enkele stappen uw droomkeuken gerealiseerd

Wanneer u Artisan Keukens inschakelt om uw design keuken te realiseren, dan gaan wij direct aan de slag. Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze:

  1. Via het formulier hier op de website maakt u gemakkelijk een afspraak bij u thuis of in onze showroom
  2. Samen met een van onze specialisten bekijkt u vervolgens het uitgebreide assortiment aan design keukens
  3. Heeft u uw droomkeuken geselecteerd? Dan maken wij een gratis 3D keukenontwerp, zodat u uw toekomstige keuken op uw gemak van alle kanten kunt bekijken
  4. Bent u tevreden over het 3D ontwerp? Dan krijgt u een vrijblijvende offerte toegestuurd
  5. Wanneer u hiermee akkoord gaat, komen wij de keuken bij u thuis afleveren
Showroom keukens

Kom langs in onze ruime showroom

Is uw keuken wel aan vernieuwing toe? Dan bent u bij Artisan Keukens aan het juiste adres! In onze ruime showroom van 850 vierkante meter vindt u een groot assortiment aan verschillende soorten keukens. Onze medewerkers helpen u graag om samen met u de perfecte keuken te selecteren. Houdt u van kunst? Dan past een design keuken waarschijnlijk helemaal in uw straatje. Neem voor meer informatie over design keukens gerust contact met ons op.

Showroom

Vragen? Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar ons uitgebreide aanbod aan design keukens? Kom dan eens langs in onze showroom, u bent van harte welkom! Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen via het online formulier hier op de site. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons. Wij zijn ook te bereiken via het nummer 026-3799958, of door een mail te sturen naar info@artisankeukens.nl. Voor betaalbare en stijlvolle design keukens moet u bij Artisan Keukens zijn!

Contact
Showroom keukens
Whatsapp chat Whatsapp chat