Ontvang persoonlijk advies

Een keuken koopt u niet elke dag. Daarom is het verstandig om goed advies in te winnen. Wij begeleiden u graag met het ontwerpen van uw keuken en het geven van deskundig advies. Zo hebben wij voor elk budget een keuken. Maak via het formulier op deze pagina een afspraak. In onze showroom kunnen we u alle materialen laten zien die te combineren zijn. Denk aan bijv. lade fronts, aanrechtbladen van hout, graniet, keramiek etc. Op basis van uw wensen en gebruik zullen wij u deskundig advies geven.

Keukenadvies in onze showroom

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we meer dan honderd fronts en tientallen aanrechtbladen. Daarnaast hebben we apparatuur van vele merken. Door te luisteren naar uw wensen, kunnen wij u het beste advies geven. Wilt u bijvoorbeeld een krasbestendige keuken of greeploze keukenkasten met verlichting? Alles is mogelijk dankzij de oneindige combintatie mogelijkheden.

In onze showroom kunnen we u alles laten zien en een 3D ontwerp maken van uw keuken. Zo ziet u precies hoe uw keuken eruit komt te zien en kunnen we altijd nog wijzigingen in het ontwerp aanbrengen.

Keukenadvies aan huis

Liever keukenadvies aan huis? Ook dat is een optie. Onze keukenspecialist kan thuis bij u langskomen en uw persoonlijke situatie bekijken. Het opmeten van uw keuken en een 3D ontwerp maken van de ruimte is uiteraard mogelijk. Via het formulier op deze pagina kunt u aangeven of u een afspraak aan huis of in onze showroom wilt inplannen.

Een keuken van Artisan

Wanneer wij uw keuken mogen leveren, mag u veel van ons verwachten. Uw keuken moet natuurlijk jaren meegaan. Onze keukens zijn van Duitse kwaliteiten. Zo krijgt u 5 jaar garantie op uw keuken. Keukens uit voorraad kunnen wij zeer snel leveren en monteren. Maatwerk keukens kunnen enkele weken duren. Dit is afhankelijk van hoe uniek uw keuken is en de leveranciers. Zodra uw keuken is ontworpen kunnen we de levertijd met u delen. Hiervoor zijn ook wij weer afhankelijk van onze leveranciers.

Uw nieuwe keuken wordt geleverd en gemonteerd door onze specialisten. Het is ook mogelijk om zelf uw keuken te monteren. Tijdens ons gesprek kunnen wij u hier alles over vertellen.